Mogelijkheden

  • Home
  • /
  • Mogelijkheden


Een fijne leefomgeving en een eigen persoonlijke stijl is belangrijk maar daarbij is ook elke ruimte, woning of project uniek! Tegenwoordig zijn steeds meer mensen zeer bewust bezig met inrichten van het huis of bedrijfspand. Of u nu een nieuwe woning of pand heeft gekocht, gaat verbouwen of dat u bent uitgekeken op uw bestaande situatie en een restyling van uw huidige interieur wenst, het inrichten is een leuke maar soms ook wel een lastige klus.

Door al die verscheidenheid in kleur en materialen zijn de mogelijkheden enorm. Steeds vaker heeft men behoefte aan een motiverend advies en schakelt men een interieurontwerper in. Dit levert bij het inrichten van een woning of pand vaak heel verfrissende en inspirerende ideeën op! ‘Joy of Styling’ kijkt met een open blik en neemt de wensen mee in een op maatwerk gemaakt uniek interieuradvies.

Elly, woonachtig in Steenwijk, is de drijvende kracht achter ‘Joy of Styling’. U kunt haar inschakelen voor een compleet project, maar ook als u alleen één ruimte wilt aanpassen of misschien als u alleen een kleuradvies nodig heeft.


Onderstaande geeft een globaal inzicht met prijsindicaties van wat er allemaal mogelijk is. Mocht u meer willen weten, neem dan gerust even contact op.

Advies aan huis

Handig wanneer een professional even met je meekijkt. In een ongeveer anderhalf durend gesprek en overleg wordt alles in kaart gebracht. Wensen en verbeterpunten zijn de uitgangspunten. Binnen dat anderhalf uur krijgt u gelijk tools om mee aan de slag te gaan. Uit ervaring is gebleken dat mensen verrast en enthousiast zijn door een nieuwe kijk op hun interieur.

Advies aan huis vanaf € 195,-

Sfeerplan

Mist u kleur in uw inrichting of komt de sfeer die u voor ogen had niet goed tot uiting? Kleur en daarmee ook de sfeer kan erg bepalend zijn voor uw interieur. Zorgvuldig geselecteerde materialen, kleuren, meubels en accessoires vormen een geheel. Aan de hand van beeldmateriaal, kleurstalen en aanvullend materiaal maakt ‘Joy of Styling’ een persoonlijk sfeerplan/moodboard. Dit sfeerplan geeft de stijl en sfeer weer die u wenst en zal als leidraad functioneren bij het ontwikkelen van het interieurontwerp/advies.

Per sfeerplan € 395,-

Lichtplan

Te weinig verlichting, niet de juiste functie en sfeer, niet op de juiste plekken of hoogte, moeite om de goede armaturen te vinden. Om te bepalen wat voor soort lampen er moeten komen in uw woning, kantoor, restaurant of elders, is het verstandig om vooraf een lichtplan te maken. Bij het opstellen van een verlichtingsplan spelen de interieurstijl, uw budget en de functionaliteit van de verlichting een grote rol. Aan de hand van een lichtplan wordt het kiezen van verlichting, lampen en armaturen een stuk makkelijker.

Lichtplan per ruimte € 395,-

Indelingsplan

De basis voor een harmonieus interieur is een goed indelingsplan! Denkt u eens aan de loop- en zichtlijnen (routing), de verschillende functies, lichtinval, de materialen en de grootte hiervan, de plezierige plekjes in een ruimte, hobby’s of het aantal personen in een ruimte.

Een indelingsplan werkt verhelderend. U ziet meteen waar de knelpunten zitten maar ook waar de mogelijkheden zijn! ‘Nooit aan gedacht!’, is een veelgehoorde opmerking.

Een indelingsplan wordt voor u uitgewerkt op een schaal 1 : 20 of 1 : 50 tekening.

Per ruimte € 395,-


Totaal ontwerp

In een totaalontwerp heeft u een compleet advies wat betreft indeling, kleur, sfeer, stijl, verlichting en materialen. Met een vooraf opgestelde offerte waarin beschreven staat wat u allemaal kunt verwachten bij een totaal ontwerp, heeft u een overzicht van de werkzaamheden van ‘Joy of Styling’. Dit plan is als een maatwerk jas! Goed passend, juiste stijl en kleur, in balans met de mens(en) waar het omgaat.

Een totaal ontwerp vanaf € 795,-

Personal shoppen

Handig om samen met de interieurontwerper interieur items te shoppen of als u het graag uit handen laat nemen en de interieurontwerper met een vooraf besproken budget uw woning of pand laat stylen! Verrassend om te zien hoe uw woning of pand door een andere manier van stylen een totaal nieuwe look krijgt.

Per uur € 75,00

Verkoopklaar maken van uw woning

Een eerste indruk van uw woning is alleszeggend en allesbepalend! Een woning brengt meer op als het op een professionele wijze gepresenteerd wordt. ‘Joy of Styling’ helpt bij leegstaande maar ook bij ingerichte woningen door goed advies te geven waardoor de potentiële kopers juist die mooie punten in uw woning zien. Met een goed plan is de inzet van verkoopstyling en de investering hiervan lager dan het verlagen van de verkoopprijs. Huur van de juiste accessoires en kartonnen meubels behoort tot de mogelijkheden.

Prijs in overleg, afhankelijk van grootte en aantal ruimtes.


Workshops

Leuk voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, personeelsfeest, vriendengroep of zomaar om jezelf te laten inspireren met de nieuwste interieur trends! In overleg kan gekozen worden voor een thema(‘s), zoals een moodboard maken, trends komende seizoen, tips en trucs in het interieur, styling, indeling, kleur, verlichting etc. De workshop kan in overleg worden gehouden op een eigen gekozen locatie of op locatie bij ‘Joy of Styling’. Minimaal aantal deelnemers is 6 personen. Op locatie bij ‘Joy of Styling’ is er een maximaal van 10 personen. In een fijne sfeer en op een geschikte datum nieuwe frisse ideeën opdoen voor je eigen interieur is een echte aanrader!

Inclusief materialen en consumptie, per persoon € 39,50

  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW
  • ‘Joy of Styling’ rekent per gemaakte kilometer € 0,19